Knockout Your Boredom with Fun Boxing Riddles With Answers

Welcome to a world of boxing riddles with answers that will have you ducking and weaving your way to the answers! Whether you’re a seasoned fan of sweet science or just looking for a fun challenge, these riddles will test your knowledge and wit. From famous fighters to classic fights, each riddle offers a unique twist on the world of boxing. So put on your gloves, step into the ring, and see if you can go the distance with these boxing riddles and their answers!

Also read: Brain Riddles for Kids With Answers

Boxing Riddles With Answers

1. Boxers do this for a living and kids do it in the backseat for free. Answer: fight

2. How did the hobbit ruin the boxing match? Answer: He tried to destroy the ring!

3. How long is a round in a men’s professional boxing match? Answer: 3 minutes

4. In boxing I am square. On your finger I am round. I’m inside every tree. I am also a bells sound. Answer: Ring

5. One sport in which neither spectators, participants nor leader knows the score until the contest ends. What is it? Answer: Boxing

6. There’s one “sport” in which neither the spectators nor the participants know the score or the leader until the contest ends. What is it? Answer: Boxing

7. Two boxers are in a boxing match. the fight is scheduled for 12 rounds but ends after 6 rounds after one boxer knocks out the other boxer. Yet no man throws a punch. How is this possible? Answer: They are women!!!!

8. What do boxers and fishermen have in common? Answer: They both throw hooks

9. What do you call a boxer who can’t throw a punch? Answer: A boxer-brief.

10. What do you call a boxer who loves math? Answer: A counterpuncher.

11. What do you call a boxer who only fights in the rain? Answer: A thunderpunch.

12. What do you call a boxer who’s afraid of heights? Answer: A low-blow.

13. What do you call a boxer who’s also a doctor? Answer: A punch-surgeon.

14. What do you call a boxer who’s always on time? Answer: A punch-in-a-clock.

15. What do you call a boxer who’s never won a fight? Answer: A punchline.

16. What is a fighter’s favorite dog? Answer: A Boxer

17. What’s the difference between a boxer and a person with a cold? Answer: One knows his blows and the other blows his nose.

18. Which ring is a square? Answer: Boxing Ring

19. Why did the boxer break up with his girlfriend? Answer: She was always throwing in the towel.

20. Why did the boxer wear a parachute in the ring? Answer: To make sure he had a safe landing.

Image by Sasin Tipchai from Pixabay

Photo of author
About The Author
MS
I am a learner like you. I just want to learn about the internet resources and share with you about those resources via blogging.

Leave a Comment